Dragi naši maturanti!

Podjelom vaših svjedodžbi o završenom 9. razredu okončali smo ovu, po svemu posebnu i čudnu školsku godinu, ali i vašu osnovnu školu.

S obzirom na nepredviđene okolnosti i nagli prelazak na online nastavu, veliki pritisak i obim gradiva, svakodnevne zadaće i učenje, nismo imali puno vremena razmišljati o onome što generacije učenika očekuju na kraju jedne stepenice svoga školovanja.
Iako smo znali da će ekskurziju biti nemoguće izvesti, potajno smo se nadali da ćemo moći barem organizirati
maturalnu zabavu na kojoj bismo na uobičajen način svi skupa, i vi i vaši razrednici, učiteljice i nastavnici, podijelili radost.
I kad je bilo skoro izvjesno da će maturalne zabave biti, došlo je do pogoršanja epidemiološke situacije i, nažalost, jer nam je zdravlje na prvom mjestu, i to je moralo biti otkazano.
Iz istog razloga i podjela uvjerenja prošla je (po strogim, detaljnim naputcima koje smo dobili) tako da vas je što manji broj istovremeno u školi i da se zadržite vrlo kratko…


Svima je žao što je tako, posebno stoga što ste generacija koja je jako dobra, s puno uspješnih učenika i s tri učenika generacije, što već dugo godina nismo imali.


Stoga pohvala svima, naročito odličnim učenicima i učenicima generacije: iz 9.a,Tavra Gabrijeli, Puljić Andrei i iz 9.b Tomić Ivanu.
Uz čestitku učenicima generacije i zahvalu što doprinose ugledu naše škole nagradili smo ih lijepim knjigama, a načelnik Općine, gosp. Renato Pejak, obradovao ih je prigodnim novčanim iznosom, na čemu posebno zahvaljujemo.

Svima vama želimo uspješan upis u srednju školu kao i nastavak školovanja.
Nadamo se da ćemo imati prigodu susresti se u boljim i ljepšim okolnostima!

Vaši razrednici, nastavnici i Uprava Škole.